2007. július 21., szombat

D-Day prep.

Hello.

Régen írtam, igen. Rossz nyelvek szerint megszöktem egy régi kolléganőmmel, még rosszabb nyelvek szerint meg két régi kolléganőmmel. :)
Igazából egy nagyon mozgalmas két hetet tudunk magunk mögött, nem volt egy este sem, amikor ne történt volna valami esküvővel kapcsolatos. A sok munka megtette hatását, már alig van meghívó, amit ne osztottunk volna ki :) Ezen kívül örömteli hír még, hogy a zenekar megtanulta és már két buliban le is tesztelte a "könnyű álmot hozzon az éj" című számot. Tanuljátok meg a szövegét, nagy valószínűséggel valami alkalmas és már kellően mámoros időpontban el fogjuk énekelni közösen... Legalábbis az elmúlt lagzis emlékeim alapján mindig megtörténik ez a rész... :)
Ezen kívül elkészült a hátsó főfalra szóló design ötlete és első grafikai verziója. BOMBÁZÓ! De majd ítéljétek meg ti, mindenesetre a Kauker Design & Style mostantól vállal teljeskörű lagzi image kialakítást.
Az előkészületek közé tartozik, hogy egy helyi érdekeltségű gitárművész elvállalta a fellépést: miközben fogy a sör és a bor és a pogácsa és mindneki ránk vár, ő fog játszani nektek. Azt hiszem, számot nem lehet kérni és aprópénzt se hozzatok.. :)
Ja, torta. Hat emelet valószínűleg - de ha egy szelet is marad szombaton, másnap fogjátok megenni :)))
A saját technikai felszereltségünk kb. 47%-os, ebből Kinga 94% én pedig 0%... De a mai nap délelőttjén ezt a kis malőrt drasztikusan javítani fogom :)

Mindent összegezve a D-Day előkészülete terv szerint halad. 3 hét van vissza, mostantól fókuszáljuk erőfeszítéseinket. És elkezdtünk eléggé izgulni.

Cső,
Lajos

Nincsenek megjegyzések: