2007. június 20., szerda

Hogy jutottunk el idáig? Episode II.

...mert akkor derült égből jött az IKK.
IKK=IrodalomKedvelők Köre, azaz ha szeretsz olvasni szépirodalmat vagy ahhoz közelit, akkor a hasonló érdeklődésűekkel ezt szervezett formában teheted.
Nekem viszont mást jelentett.
Az egyetlen megfogható közelségben lévő lehetőséget arra, hogy Kinga közelébe lehessek, de továbbra is maradjon más racionális magyarázat arra, hogy a közelében vagyok. "Csubi, tartsd a távolságot, de ne vegyék észre hogy tartod a távolságot" mondta Han Solo a Jedi Visszatér-ben, nna hát valami ilyesmiről volt szó csak ellenkező előjellel..

Lehet, nem lett volna esélyem bekerülni egy ilyen közösségbe, ha nem az egyik barátom a főnök. Lehet, rögtön érezte, mennyire átlátszó dumával jelentkeztem, de úgy csinált mint aki elhiszi, Lajos most leteszi a business könyveket és szépirodalmat vesz a kezébe és erről véleményt is mond meg beszélget a többiekkel.
Lehet, de aztán egy szép napon ott üldögéltem én is könyvvel a kezemben a többiek között az egyik este, talán éppen pontosan szemben Kingával... Micccsoda véletlen!

Mintha meglepődött volna, de úgy láttam rajta, örült, szóval tattaraaaam, vettem még egy havibérletet :)
Néhány IKK-s szeánszzal, emaillel és beszélgetéssel később, azt gondoltam talán jó lapjaim vannak... ALL IN! Kértem egy randit! És megadta! Kérem szépen megadta!
"oké, legyen 18:15"
Két Bacardival Breezer-rel a kezünkben a Vigadó téren kötöttünk ki: idő csodálatos, hangulat békés, jót beszélgettünk, apró effektek mint pl. odajön egy koldus és megdícsérve Kingát, mondja nekem hogy milyen szép a menyasszonyom... ilyenek. Szó szót követett, kéz meg kezet, de aztán.....
"Nincs értelme, megyek Frankfurtba 3 hónapra".. éskész! Jobbra el.
Ott maradtam a kövön ülve egyedül. Meg szarul is éreztem magam.

** befejező rész nemsokára **

2007. június 18., hétfő

Hogy jutottunk el idáig? – cáfolatok és kiegészítések

Nos, mielőtt bárki becsapva érezné magát azért én is szeretném kommentálni Lajos első rövid szösszenetét az életünkről :)

A sztriptíz igaz, bármennyire is szeretné Lajos eltussolni a történeteket: kis zöldfülű gimnazistaként Ági nővérem lelkesen vitt mindenféle szakkolis rendezvényre- azóta is mély csodálatot érzek iránta, hogy hajlandó volt, sőt, ő erősködött, hogy 8 évvel fiatalabb húgát pesztrálja a barátai társaságában…
Így utólag is nagy köszönet neki :)

Szóval egy ilyen szilveszteren kerültem én el a híres csömöri úti házba, ahol együtt lakott a szakkoli színe-java.

És persze 3 társaság-közepe fiú mókás sztriptíz előadást tartott a lányok nagy örömére…
Nos, itt láttam először Lajost.

Aztán még sokszor sok éven át, de akkor még másfele vezettek az útjaink.

Aztán egyszer kaptam egy sms-t Lajostól (valóban egy szakkolis gyűlés után), amiben azt írta, hogy milyen jól áll nekem a sminkem… (nem, Lajos, nem a mosolyom) ügyes húzás, de nem jó időzítés. Ez még nem az a pont volt, ahol nekünk találkozni kellett. Jobb is, hiszen Lajos akkoriban nem rajongott a hosszú párkapcsolatokért :)

Aztán jött a szakkoli jövőjéről szóló forradalmi tervével, a személyiségteszttel, amit kitöltötem egy évvel korábban, és még az ötletek kifogyhatatlan tárházával, hogy miért is kell találkoznunk.
Azért a személyiségteszt eredményei enyhén ledöbbentettek. A teszt szerint nagyon lázadó, szétszórt, alacsony kontrollú.vagyok. Persze hiába mondtam, hogy a teszt a rossz, tiltakoztam kézzel-lábbal, azóta sajnos be kell látnom, hogy nem nekem volt igazam :) (És szerintem nem, nem volt jó csajozós duma :) csak zavarba hoztál Lajos…)

Itt már kezdett az egész gyanús lenni, és Lajos hiába próbálkozott kitartóan egy hónapon át, hogy menjünk el egy drágakő kiállításra, ez a program már kudarca fulladt… Ennél valami ravaszabbra volt szüksége…

De ezt majd Lajostól tudjátok meg :)

Be a moziba!

Tegnap meg láttuk a Shrek 3-at. Kész.

Azt hittem, hogy de jó lesz elmenni a hét végén megnézni egy kis nevetős mesét, erre mi van?! Kőkemény romantika, szerelem, házasság meg gyerekek... :) Vagy már mindent ezen a szemüvegen látok?! :)))

Csak ennyit akartam mondani..
Legközelebb a "Legdrágább az életed" vagy a "Transformer"-t nézzük meg. Hátha...

Cső :)