2007. július 13., péntek

A nyertesek kihirdetése

Kedves Blogolvasó közönség!

A Lajos által kiírt "keresd a legjobb befejezést" pályázaton óriási versenyben megszületett a két győztes.

Az "anya" fedőnevű versenyzők elsöprő sikert aratott a "legkreatívabb" kategóriában. Külön kiemelnénk a visítva tapsoló buszsofőrt és utasokat. :)

A versenykiírás szerint tuti helye lesz a csokordobásnál, illetve különdíjként megszavatuk a "beszegni 90 m-nyi anyagot az asztalokra" szuperfeladatot is.

"ági" jelszóval védett versenyzőnk tuti bundázott, de mi szeretjük a puskázó versenyzőket is, így egy VIP helyet ajánlunk fel a szertartáskor közvetlenül a menyasszony mellett. Az ajánlat elfogadását 11-én 5kor aláírásával is tanusítania kell.

Köszönjük a részvételt és Lajost noszogassátok a befejezés miatt. Én is azt teszem:O)
talán a hétvégén meglesz!

Puszi mindenkinek.

2007. július 11., szerda

Szex és New York

Ott tart a sztori, hogy a vöröshajú nő gyereket vár és már nagyon parázik. Most volt gyerekváró bulija, amit a babaarcú barátnője szervezett. Ő közben kiakadt egy ajándék láttán, mert valami eszébe jutott arról, amikor a volt pasija neki vett ilyet, amikor azt hitték gyerekük lesz.
A főszereplő csajszi a Vogue-nak kezdett el dolgozni, ahol kiderült, hogy aki felvette - egy öreg pasi - rá akar hajtani. De nem annyira gáz, mert ettől még tud ott dolgozni, csak a női főnöke eléégé gáz, mert nem tetszenek neki a főszereplő cikkei. Úgy tartja, hogy azok inkább a másik újságos cikkeihez hasonlít, viszont a Vogue-hoz azért vették fel, hogy a táskákrólk írjon. Ezen kívül az is feljött, hogy azért nem bír mit kezdeni a pasikkal a főszereplő csajszi, mert az apukája otthagyta a családot 5 éves korában.
Az állandóan szexelő barátnőjének még mindig megvan a gazdag pasija, akivel állandóan dugnak és drága ajándékokat kap tőle. Most volt a pasijának a szülinapja, akinek azt mondta, kérjen amit akar. Ő err eazt kérte, hogy legyenek hármasban azzal a fiatal csajszival, akivel egy étteremben találkoztak és elég jól nézett ki. Így is lett, de a hármas akció közben, a fiatal csajszi olyat mondott, hogy "adjál nekem is papi", de erre a pasi berágott, mert pont azt nem bírja, ha a korára emlékezetetik.
A mostani rész végére végülis jól alakult megint minden.
Ez volt. Szerencsére minden nap van egy rész, úgyhogy legközelebb talán már többet tudok majd írni.
Együtt nézzük Kingával.
Mostanában, így esküvő előtt.
Állítólag jó.


Na cső,
Lajos