2007. augusztus 29., szerda

Képek

Sziasztok!
Jellemző ránk: elfelejtettük a webcímet, ahol a képeink fent vannak a neten :) Úgyhogy amíg ki nem nyomozzuk megint, meg kell elégednetek pár "gyöngyszemmel"...








Ez itt például nagyszerű lesz 25 év múlva a kandallónk fölé. Unokáknak-mutogatós... Pont vasárnap nézegettünk régi fényképeket Lajoséknál az anyukájék esküvőjéről, meg a nagy és dédszülőkről - na, ez pont ilyen kép lesz majd.







Ezt meg inkább majd együtt nézegetjük valami hideg téli estén amikor már ráncosak meg öregek leszünk, hogy "jajj, milyen jó volt akkor, és milyen szépek voltunk fiatalon"

Ez a kedvencem: juliusban azon drukkoltam, hogy ne leygen 40 fok. Inkább essen az eső. Azért ennyirenem gondoltam komolyan:) A jászberényi megyei néplap másnap megírta, hogy bár az országban sok helyen volt jelentősebb eső, egyedül a jászságban Jásztelek és Alattyán között a 32-es út mentén és 200m-es sávban volt jégeső (ezzel kb m-re pontosan behatároltuk a mizse motelt), ott viszont elverte a napraforgót.

Meg egy esküvőt is:) szerencsére úgy tűnik, a naprafogrónak többert ártott, mint a lagzinak :)

És ha már rólunk van ázott kép, ne hagyjuk ki a vendégeket sem:








ersze még van fotó, hála a lekes barátoknak meg a fotósnak mostanra kb 1000 db képnél járunk - de a gépem ma legalább annyira el van fáradva, mint én és nem akar többet most feltölteni.
Úgyhogy majd később.

Kinga


2007. augusztus 27., hétfő

Visszatekintés

Cső,

tök jó, hogy mindenki kérdezi: na és aztán milyen a házas élet?
Az elmúlt két hétről tudok nyilatkozni: szerelmes és tartalmas. Ma fogjuk rendbe hozni a dolgozó szoba sarkunkat. Kinga azt álmodta, hogy vettünk egy hűtőt. Óriási nyugodtsággal veszünk részt lagzikban. Mi kell még? ;)

A nászutunkról meg még nem is írtunk. Ott hagytuk abba, hogy depresszió volt, meg hogy Tengelic Orchidea Hotel (egyébként nem tudtam nem párhuzamot vonni Kinga csokrával. A recepción tudtak, mert észre sem vették, a kezében..). Egyébként nagyon korrekt hely, horgásztóval, meg egy csendes kis wellness résszel. Majd a gyerekekkel ide is vissza fogunk jönni :) (ezt még elmondtuk jópárszor utazásunk folyamán).

Aztán másnap már vidáman keltünk, lementünk reggelizni, aztán aludtunk délig :) Szerintem itt pihentük ki véglegesen az elmúlt időszak hajtását és izgalmait. Fadd-Dombori kajakozás következett, itt kezdtem el nyomni a "nászúton vagyunk" szöveget valamilyen kedvezmény reményében.. Majdnem sikerrel is jártam, a fazon azt mondta a végén, hogy "nászutasoknak ingyen van", de úgy gondoltam illik legalább egyszer visszakérdezni, hogy "jajj, ne tessék már mondani", aztán mivel pont kezemben volt a pénz, jól el is tette... Igazi szezonvégi hangulat volt egyébként, pont nekünk való, lángos, sör, játékgép. Szétlőttünk jó pár zombit, csak elfogyott a huszasunk a végére.
Este is játszottunk: billiárd, csocsó, darts, na meg a vacsora. Minden versenyszámban kikaptam. Szép. Legközelebb már csak csapatversenyen indulunk :))
Csütörtökön meg bennhagytam a csontit meg a gilisztásdobozt a minibárban, a recepcióssal egyeztetve visszamentem érte. Mondta, hozzam már le akkor a klíma távirányítóját is. Lányos zavaromban a tv-jét hoztam le.. furcsán is nézett, de udvarias volt, azt mondta ez is jó lesz. Zavarom okozója az volt, hogy öntudatos házaspárként kitöltöttük az általuk adott kérdőívet a szolgáltatásokról, meg mindenről. Ha mentek, csekkoljátok a javulást! :)

Aztán másnapra kellett kitalálnunk a programot, merre tovább? Gemenci erdő kisvasúttal és Pécs fog következni... Innentől indul az igazi nászutunk :)

cső,
Lajos